Joskus on sellaisia päiviä että on vaan haikea olo vaikkei oikein pysty selittämään miksi. Tämä on yksi niitä päiviä. Ehkä fiilis johtuu vahvaakin vahvemmista melankolisista unista joita näin viime yönä, siitä että join sen yhden lasillisen punaviiniä päätöksistäni huolimatta, univajeesta, tai sitten ylipäätään yksinäisestä olosta juuri tänä päivänä. Itse päätin että äitienpäivää vietetään jonain toisena päivänä tänä(kin) vuonna, mutta silti se vähän viiltää sisältä että ei pysty tänään olemaan läheistensä kanssa niin kuin muut. Siitäkin huolimatta, että tiedän että minua rakastetaan, ja että äitienpäivää vietetään kun minulle ja muille sopii. Joskus vaan tulee mietittyä että miksi sitä aina tulee tehtyä asiat eri lailla kuin "normaalit ihmiset", ja miksi ei vaan voi tyytyä ylipäätään normielämään. Tällaisissa tilanteissa nuo fiilikset korostuvat.

Tässä pakerruksen viime metreillä odotan jo kovasti sitä että minulle koittaa kohta paluu stressittömämpään ja normaalimpaan elämiseen. Vaikka samaan aikaan hirvittää kun aika loppuu kesken ja pitäisi jaksaa vielä rutistaa ne viimeisetkin mehut itsestään irti. Huomaan kisaväsymyksen iskeneen loppumetreillä. Voitontahtoni on kovalla koetuksella kun rämmittävä suo näyttää loputtomalta. Mutta ainakin näen sitten pian taas äitini, Tuuliviirin ja muut rakkaat sukulaiset ja ystävät. Ja kahtena seuraavana viikonloppuna onkin kivoja keikkoja ja reissu tiedossa. Joten eiköhän se tästä.

Onneksi aurinko kuitenkin tänään jälleen paistaa, ja pystyn parvekkeellani siitä nauttimaan samalla kun teen töitä. Se lohduttaa jo paljon. Rakastan aurinkoa, ja aina yllätyn keväisin kuinka voimakkaasti siihen reagoin, yleisen hyvän fiiliksen kasvaessa heti kun auringon säteissä köllöttelen muutaman minuutinkin. Auringossa on minusta oma ihana tuoksukin joka tarttuu ihoon ja vaatteisiin. Rakastan sitä. Hyvää äitienpäivää täältäkin kaikille, olit sitten äiti, lapsi tai mikä vaan!

p.s. Kuinka monta kertaa voi syödä nachos-ruokaa ilman että se on jo sairaalloista? Nimim. Seitsemäs kerta putkeen...

p.p.s. Etsiessäni eilisen sävähdyttävän vaikutuksen tehneen Adam Lambertiin esittämän biisin "Feeling Good" sanoja, huomasin että kaikkien aikojen lempibändini Muse on myös tehnyt samaisesta biisistä oman versionsa. Mahtavaa, täytyypä tutustua siihen jahka ehdin netistä lisää tietoa kaivella. Tässäpä teillekin iloksi sanat, jotka saavat minunkin fiilikset paremmiksi.

Birds flying high
You know how I feel
Sun in the sky
You know how I feel
Breeze driftin' on by
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good, I'm feeling good

Fish in the sea
You know how I feel
River running free
You know how I feel
Blossom on the tree
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know
Butterflies all havin' fun you know what I mean
Sleep in peace when the day is done
And this old world is a new world
And a bold world
For me, for me

Stars when you shine
You know how I feel
Scent of the pine
You know how I feel
Oh freedom is mine
And I know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me

And I'm feeling good