Nyt tää alkoi tällaisen raapustelupalstan jolla voi puida vapautuneesti elonsa ihanuutta ja kurjuutta. Ai miksikö? No siksi tietysti että olisi parempaakin tekemistä. Minulla on mielenkiintoinen piirre alkaa aina tekemään jotain muuta kuin pitäisi. Ja mitä enemmän pitäisi, sitä enemmän teen jotain ihan muuta. Kuten aloitan blogia nyt. Ai mitäkö pitäisi tehdä? Lukea vimmatusti. Ai miksikö? No, kerron sitten joskus. Tai sitten en. Nyt vain pitää.

Tahdoin kuitenkin juuri nyt avautua koko maailmalle siitä kuinka kivaa elämä oikeastaan on juuri nyt. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta silti sydämessä läikkyy sellainen kutittava tunne nimeltä ilo. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja kaikkea kivaa on tiedossa lähitulevaisuudessa. Kyllä kevät on ihanaa aikaa! Musiikki on yksi intohimoistani, ja erityisesti livemusiikki, joten keikoilla käyminen on elämäni suolaisia osuuksia, ja miksei niitä makeampiakin. Raportteja aiheesta tulee tännekin lähiaikoina. Muitakin intohimoja löytyy, niistäkin tullee raapusteltua varmasti jatkossa pilvin pimein.

Eloni pyörii varsin pääkaupunkipainotteisesti vaikka muualle Suomeenkin on vuosi vuodelta alkanut veri vetää. Elossani vain ei ole ollut toistaiseksi sopivaa saumaa muualle pyrähtämiseen, mutta saapi nähdä mihin virta vie. Olen tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa että kaikki on mahdollista, ja nyt osaan nauttia siitä. Sellainen fiilis että nyt hyppään ja nautin lennosta, kävi miten kävi.

Kovin usein päässäni soi musiikki (ja joskus muitakin ääniä), ja juuri nyt alkoi soida ajankohtaisesti lyriikat jotka laitan tähän postaukseni loppuun. Nyt tää alkaa tekemään sitä mitä pitäisi, see ya folks!

Jätä pelko taaksesi tänään
Ukkonen
Tärisyttää tannerta
Mä pakenen
Turha kultani, pelätä on, pelätä
Ikävää
Turha sellaista pelätä on, pelätä
 
Elämää

- Maj Karma, Ukkonen